Wenkbrauwen

en wimpers.
 

Good brows, good mood, good day.

Wenkbrauwen en wimpers.
 

Wenkbrauwen en wimpers bepalen voor een groot deel je expressie en schoonheid. Ben je opzoek naar de juiste uitstraling? Wij nemen uitgebreid de tijd om te kijken welke shape optimaal bij je past en zo je gezichtsvorm mooi benadrukt. Middels onze speciale hard-wax zorgen wij ervoor dat ook de allerfijnste haartjes nauwkeurig worden verwijderd. Zo heb je weken lang plezier van je strakke gemodelleerde wenkbrauwen. 

Epileren en verven

All you need is love, and a good brow stylist

Wil je langdurig genieten van strak gemodelleerde wenkbrauwen? Dan is deze korte maar zeer effectieve behandeling iets voor jou! Voor een nog mooiere oogopslag kunnen de wenkbrauwen én wimpers ook geverfd worden. De kleur is variabel naar wens en is 4 tot 6 weken houdbaar. 

Henna brows.

Thank you, i still have eyebrows when i wash my makeup off.

Voor een intensievere en duurzamere kleuring, adviseren wij onze henna brow behandeling. In tegenstelling tot het klassieke verven, blijft de henna verf langer houdbaar op de huid én haren. Ook is deze behandeling bijzonder geschikt zijn voor mensen met gevoeligheid en erg gemakkelijk als je ’s ochtends weinig tijd hebt. Elk moment van de dag expressie!​

Wimperextensions
 

Free naps with every lash  service

Wimperextensions zijn populairder dan ooit. Ben jij ook benieuwd naar het geheim achter deze bijzonder mooie oogopslag? Dan zijn wimperextensions, welke volgends de one by one techniek worden geplaatst, de perfecte behandeling voor jou. Bij de one by one techniek, wordt elk individueel wimperhaartje met een extension verlengt. De extensions worden één voor één op een individuele eigen wimperhaar geplaatst. Dit geeft een zeer natuurlijk effect, met als resultaat; mooi verlengde wimpers met veel volume.

Vooraf nemen wij altijd de tijd om jouw wensen te bespreken. De extensions hebben een mooie glans en een gewichtloos draagcomfort. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren we iedere ± 3 weken een opvul- behandeling.