Thaise voetmassage

Thaise voetmassage

Do you know the power of massages?

Onze voeten dragen ons door het leven. De voetzool wordt in deze visie gezien als de spiegel van het lichaam. De gevoelszenuwen van de inwendige organen zijn verspreid door het gehele lichaam en hebben verbindingen met de huid. Al deze zenuwen zijn voornamelijk te vinden aan de onderkant van de voet. Deze traditionele en eeuwen oude Thaise voetmassage geeft een verrassend verlicht gevoel en kan helpen om diverse kwalen in het hele lichaam te verbeteren.

Bij de Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied.

De massage is bijzonder effectief voor het activeren van de doorbloeding en organen. De massage stimuleert de zenuwbanen op intensieve wijze.

Sommige mensen voelen tintelingen en prikkels. In deze gevallen kan een lichte pijnprikkel voelbaar zijn. Dit kan wijzen op een blokkade van de energiestroom erop duiden dat er een herstelproces is geactiveerd. Deze behandeling kan ook gecombineerd worden met de Image Skincare facials en andere lichaamsmassages.​

Aanbod Thaise voetmassage.

  • 25 minuten

  • Aanrader voor zwangere vrouwen