Specials

Specials

Geniet, dans, schitter en straal. Kies er niet eentje maar doe het allemaal.

Ontdek onze ‘specials’ binnen Skin Resolution. Elke bijzondere gebeurtenis is speciaal! Dit is precies de reden waarom wij deze specifieke behandelingen, apart hebben uitgelicht. Wij zijn een groot fan van het verzamelen en creëren van speciale momenten. Het leuke is dat ook een ‘dood normale’ dag, omgetoverd kan worden naar jouw speciale moment. Waarom wachten op een feestje of gelegenheid als je er zelf een kunt maken?

Visagie

Ben jij toe aan een positieve boost omwille je uiterlijk en uitstraling? Goed nieuws! Wij zetten visagie in om jou als nooit te voren in de spotlights te zetten. Om een mooie make-up te realiseren, vinden wij het belangrijk om rekening te houden met je persoonlijkheid, persoonlijke stijl en wensen. Jouw specifieke wensen worden vooraf uitgebreid besproken.

Er wordt uitvoerig gekeken naar de vorm van het gezicht en je gelaatskenmerken. Bij het aanbrengen van de make up worden positieve gelaatstrekken geaccentueerd en de mindere kanten gecamoufleerd. Ook houden wij rekening met eventuele littekens en oneffenheden.

Een afspraak bij Skin Resolution is uiteraard ook een ideaal moment om advies en tips op te doen betreffende het zelf aanbrengen van make-up en daarnaast de verzorging van de huid. Zo kunt je het advies en het resultaat gebruiken als inspiratie of leermoment voor je alledaagse make-up.

Gezondheid staat bij ons altijd centraal. Voorafgaande de behandeling, zorgen wij middels Image Skincare, altijd voor de juiste ondergrond en basis van het gezicht en hals. Nadien gebruiken wij een organische fixing spray voor ultiem behoud.

 

Dagmake-up

Elke gelegenheid vraagt om een andere look. Een dag make-up behandeling is geschikt voor dagen waarop je net dat beetje extra wilt en de focus legt op jouw natuurlijke accenten. Hierbij kun je denken aan een sollicitatie gesprek, een receptie of een presentatie. De dag make-up geeft een natuurlijke en verzorgde uitstraling.

Deze behandeling is ook mooi om te boeken als je graag meer zou willen weten over het zelf aanbrengen van een ‘ieder daagse’ make-up. Hierbij ontvang je persoonlijk advies op basis van kleur, accenten, camouflage en manier van aanbrengen.

Duur: 20-30 minuten.

 

Avond en feest make-up

Party time! Wil jij graag de perfect afgestemde look voor een bijzondere gelegenheid? Een avond of feest make-up maakt het mogelijk dat jij je zeker voelt en tovert je om tot de mooiste versie van jezelf. Bij een avond of feest make-up zal je wat ‘zwaarder’ worden opgemaakt en wordt jouw natuurlijke expressie nog intensiever geaccentueerd. Daarnaast houden wij rekening met accessoires en kleding.

Deze behandeling is ook mooi om te boeken als je graag meer zou willen weten over het zelf aanbrengen van een ‘avond of feest make-up.’ Hierbij ontvang je persoonlijk advies op basis van kleur, accenten, camouflage en manier van aanbrengen.

Duur: 30-40 minuten.

 

Bruidsmake-up

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen. Wij zorgen ervoor dat je er op je mooist uit ziet op je grote dag. Want naast alle ogen die op jou gericht zijn, is er ook de hele dag een fotograaf aanwezig die ieder detail vastlegt. De belangrijkste stap 1 voor een stralende huid ligt echter bij huidverzorging-en verbetering. Wij hechten veel waarde aan een gezonde huid waarbij jij je de gehele dag en nadien comfortabel en zelfverzekerd voelt. Bij stap 2 gaan wij zorgvuldig te werk om jou te voorzien van een prachtige bruidsmake-up en je om te toveren tot de allerbeste en mooiste versie van jezelf. Al jouw positieve eigenschappen worden maximaal benadert. Shine the day away!

Om aan al jouw wensen en eisen te voldoen, hanteren wij het volgende bridal-protocol:

  • Uitgebreide intake + 4 tot 6 maanden voor de bruiloft. Bij de intake nemen wij de tijd om een huidanalyse incl. kennismaking van de producten van Image Skincare uit te voeren. Wij onderzoeken je huid, adviseren en stellen waar nodig een persoonlijk behandelplan met jou op, om doelgericht naar de grote dag toe te werken. Tevens gaan wij tijdens een intake al jouw specifieke wensen omtrent de bruidsmake-up bespreekbaar maken. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf bent en geven goed gehoor aan kritische punten. Bijvoorbeeld; voel jij je zonder felle lippen niet compleet? Go for it! Wij staan overal voor open.

  • Proefmake-up + 2 tot 4 maanden voor de bruiloft. Al jouw wensen van de intake worden zorgvuldig uitgevoerd. Ontdek of jouw wensen goed bij jou passen en is er ruimte om te correcties uit te voeren waar nodig. Tip! Plan de proefmake-up op een dag als je een feestje hebt zodat je er van kunt genieten.

  • Bruidsmake-up. Klaar voor de grote dag? Van te voren hebben wij de dag, tijden en locatie besproken. Voordat wij gaan starten met de make-up, zorgen wij voor een goede basis aan huidverbeterende producten. Deze stap 1 zorgt voor een mooie, gezond glanzende huid en waarborgt een goede hechting voor de make-up. Jouw bruidsmake-up wordt zoals de proefmake-up aangebracht en wordt nadien afgesloten met een organische fixing spray voor ultiem behoud.

*Iedere bruid is anders, elke wens is uniek. Voor een complete beleving zijn er mogelijkheden om behandelingen bij te boeken binnen het bridal-protocol. Denk hierbij aan manicures, pedicures, gellack, epileren en verven, wimperextensions, waxbehandelingen en spraytan. Wellicht denk je ook aan ontspanning, neem zeker eens een kijkje bij ons massage aanbod.​

 

Zwangerschapsbehandeling

Speciaal voor alle toekomstige mama’s. Onze multifunctionele zwangerschapsbehandeling bestaat uit zorg voor je lichaam en gezicht. Zwangerschap is een van de meest intensieve veranderingen die je lichaam zal meemaken. Bedenk dat de huid tot wel 70 cm kan uitrekken. Tevens toont je huid door hormonen sneller onregelmatigheden dan gewoonlijk. De talgproductie van je huid kan verhoogd zijn, waardoor poriën verstopt raken. Bovendien vernieuwen cellen zich tijdens je zwangerschap in een hoger tempo dan normaal. Het is daarom van belang je huid nog meer te voeden en hydrateren.

Buiten zorg voor de ‘buitenkant’, hebben wij ook jouw mentale gezondheid centraal staan.  Het dragen van een nieuw leven vergt heel wat energie. Middels de zwangerschapsbehandeling creëren wij voor jou een moment van opladen, genieten en bovenal ontspannen. Heerlijk wegdromen!

Geniet tijdens de zwangerschapsbehandeling van de volgende elementen:

  • Zwangerschap facial afgestemd op jouw huidtype en behoefte. In combinatie met de hoofd, nek en schoudermassage merk je direct vermindering van spanningsklachten. Door de vernieuwde energiestroming ervaar je een gevoel van diepe rust en kalmte.
     

  • Intensieve scrub van de benen en voeten. Het verwijderen van dode huidcellen zorgt voor een zijdezacht gevoel en bevordert de bloedcirculatie.
     

  • Uitgebreide massage van de voeten en benen. Een cadeautje als je kampt met vermoeidheid. De massage werkt diep ontspannend en energie verhogend. Ervaar de luxe van rijke oliën en een intensieve verzorging. 

 

Driving Beauty

Beautytreatments are coming your way.

Binnen Skin Resolution hebben wij een voorliefde om groot te denken. Dit is exact de reden waardoor ‘Driving Beauty’ is ontstaan. Wij denken graag met jullie mee omtrent behandelingen op locatie. Dit kan variëren van bijvoorbeeld een pedicure bij je thuis, tot groepsvisagie bij een fotoshoot. Denk ook zeker aan ontspannende en oppeppende behandelingen voor thuis, als je slecht te been bent.

Vraag gerust vrijblijvend contact met ons op naar de diverse mogelijkheden voor behandelmethodieken en schoonheidsbehandelingen op locatie. Laat je fantasie op de vrije loop en wie weet kunnen wij jouw wensen realiseren. Middels onze ‘open minded’ kijk op de wereld, schrikken wij niet gauw en zien wij uitdagingen als kansen om jou ontzettend blij te maken.

Wij vragen binnen Twente een extra toeslag van €15,00 op behandelingen. Reiskosten en servicekosten zijn hierbij in begrepen. Voor behandelingen buiten Twente en behandelingen in groepsverband is de extra toeslag variabel. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, raden we je aan om voor meer informatie contact met ons op te nemen.

Weliswaar is ons vervoermiddel nog ‘under construction’. Wij zijn hard aan het brainstormen om het perfect geschikte ‘beauty on weels’ vervoermiddel te vinden. Tot die tijd komen wij met kleine witte auto bij je aanwaaien. Wees gewaarschuwd, deze valt ook op.