Shiatsu cosmetiek massage.

Shiatsu cosmetiek massage.

What if we recharded ourselves as

often as we did our phones?

Laat je energie beter stromen en verbeter het herstellende vermogen van je huid. Deze Japanse massagetechniek, welke ook wel drukpuntmassage wordt genoemd, is toe te passen bij zowel gezondheidsproblemen als emotionele klachten. Shiatsu gaat uit van de aanwezige levensenergie en het zelfgenezende vermogen van de mens. Bij een goede gezondheid stroomt energie vrij door een netwerk van meridianen, ofwel energiebanen die over het gehele lichaam lopen.

Shiatsu ziet het gezicht als de spiegel van alle lichaamsfuncties. Als de functies van onze inwendige organen worden verstoord, kan dit leiden tot huidproblemen. Door deze waarneming kunnen wij de bron van de energieverstoring herleiden en een relatie leggen tussen een huidverstoring en een orgaan. Tevens kunnen er mogelijkheden ontstaan om een verbinding tussen een orgaan en onze emotionele psyche te ontdekken. Denk hierbij aan de eeuwenoude uitspraak ‘ik heb een knoop in mijn maag’. Wij behandelen op de oorzaak van de symptomen die je hebt.

De kracht van Shiatsu is dat er naast een genezende werking ook een preventieve werking in gang wordt gezet. De massage zorgt ervoor dat onze energiestroom weer harmonieus verloopt, waardoor de energiebalans wordt hersteld .Daarbij wordt Shiatsu massage als diep ontspannend ervaren. Het is een heerlijke manier om tot rust te komen en een veilige en doeltreffende methode van huidverzorging.

Aanbod shiatsu massage 

Shiatsu wordt gegeven op het hoofd, gelaat, decolleté en armen. Hierdoor is deze behandeling  uitermate geschikt om te combineren met de Image Skincare facials en andere lichaamsmassages.

  • 50 minuten.