Reiki behandelingen

Reiki behandelingen

If you listen to your body when it whispers, you won't have to hear it scream.

Heb jij al eens kennis gemaakt met de krachtige werking van Reiki? Met deze energetische behandeling werken wij niet alleen op fysiek niveau, maar kunnen wij ook ons mentale systeem aanspreken. De helende werking heeft zowel bewust als onbewust invloed op lichaam en geest. Reiki staat voor universele levensenergie en is naar eigen zeggen, een waardevol cadeau voor jezelf!

De Reikibehandeling waarborgt een zachte en ontspannende beleving en bevordert voornamelijk ons geestelijk en lichamelijk welzijnsgevoel. Zaken op dit niveau, die niet in evenwicht zijn, worden gedurende de behandeling weer in balans gebracht. Onze gezondheid staat hierbij centraal. Reiki steunt de ontvanger bij datgene wat op dat moment het belangrijkste is om te helen. De behandeling wordt rustgevend en als ‘een moment van opladen’ ervaren. Even bijtanken!

Hoe gaat de Reiki contact behandeling in zijn werking?

Gedurende de behandeling lig je comfortabel op onze verwarmde massagebank. Bij de Reiki contact behandeling, worden de handen van de behandelaar gelegd op diverse plaatsen van het lichaam van de ontvanger. Je hoeft zelf als ontvanger niks te doen. Wel is het mogelijk dat er bepaalde bevindingen en emoties loskomen. Dit is niet gerelateerd aan de helende werking maar kan je inzichtelijk wel helpen in je opbouwende en herstellende proces. Voor en na de behandeling is er genoeg ruimte om je verhaal te delen, dit is niet verplicht. Het is mogelijk om deze waardevolle behandeling als aanvulling te boeken bij onze diverse lichaamsmassages en Image Skincare facials.

Aanbod reiki behandelingen.

  • 30 minuten.

  • 60 minuten.

Skin Resolution

Steijnstraat 6

7551 GL Hengelo
Let op! Ingang aan de achterzijde, tegenover Cronjéstraat 12

Telefoonnummer: 06-26417470

E-mail: info@skinresolution.nl

KVK nummer: 69618577

BTW nummer: NL207908552B01

Volg ons op social media

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Design by

Skin Resolution © 2017 - 2020

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

09:00 - 21:00

09:00 - 17:30

09:00 - 17:30

Gesloten

09:00 - 17:30

Gesloten