Zoeken
  • Nadia Kool

Wat maakt de MD lijn van IMAGE Skincare zo bijzonder en krachtig?

Ontwikkeld door plastisch chirurgen voor maximaal resultaat. Ga voor klinische en effectieve huidverbetering. Wij lichten deze exclusief ontworpen kit voor je uit!

De IMAGE MD kit in het kort:


  • Verstevigt en corrigeert de huid.

  • Werkt in de diepere huidlagen op collageen en elastine niveau waar het de huid versterkt en spankracht geeft voor een gladde soepele huid.

  • Versterkt onze verdedigingsbarrière.

  • Zeer geschikt voor oneffen en verdikte huiden, rest acne en hyperpigmentatie.

  • Ook geschikt als kuur om in korte tijd aan de opbouw van je huid te werken!

  • Ook beschikbaar in het klein om kennis te maken met de producten.


De exclusieve MD lijn van IMAGE Skincare bevat jaren onderzoek en de meest hoogwaardige ingrediënten voor een stap verder in de huidverbetering. Correctie, bescherming en onderhoud van de huid samengevoegd in één eenvoudig te gebruiken kit. (Lees; snel en gemakkelijk.) Want we hebben al genoeg geduld nodig in ons leven. 😏 De lijn is bijzonder geschikt als je goed bent opgebouwd met Image Skincare en je huid naar een nieuw level wilt brengen en kan worden gebruikt als een protocol van de dagelijkse huidverzorging.


Waarom zet je de MD lijn in?

De innovatieve ingrediënten die in de producten zitten, werken in diepere lagen van de huid door een geavanceerd afgifte van actieve werkstoffen. Juist in een vroeg stadium van ‘huidveroudering’ is doeltreffende huidverzorging al essentieel. Ik benadruk dan ook vaak om al met actieve ingrediënten op te bouwen, ook als je huid nog geen tekenen van verslapping vertoont. Want wij willen toch allemaal zo lang mogelijk onze spankracht en stevigheid behouden?

Waarom is het gebruik van actieve werkstoffen essentieel?

Vergelijk actieve werkstoffen met voeding voor ons lichaam. Wij functioneren het beste op zuivere, geconcentreerde en voedende stoffen die ons helpen ‘bouwen’ en energiek maken. Zo werkt het ook voor de huid. Want voor als je het nog niet wist, onze huid leeft ook. Circa elke 4 weken vernieuwd de huid zich, naarmate wij ouder worden vertraagt dit proces. Vandaar dat wij telkens op actieve werkstoffen blijven inspelen, om je huid te blijven activeren en dit proces te blijven optimaliseren.


IMAGE MD - Restoring Facial Cleanser

Een mix van drie verschillende zuren: glycolzuur is een zuur met een brede werking: anti-aging, hydraterend, ontstekingsremmend en exfoliërend. Doordat het een kleine molecuul is kan het dieper de huid indringen. Hierdoor maakt het de weg vrij voor salicylzuur, een zuur wat vetoplossend werkt en de talgklier reguleert. De melkzuren werken intensief hydraterend. Hierdoor droogt de cleanser NIET uit en bevat het daarnaast extra kalmerende extracten.


IMAGE MD - Restoring Youth Serum with ADT Technology™


De formule van dit serum bevatten peptides en stamcellen voor de perfecte opbouw. Corrigeert en minimaliseert de verschijning van de lijntjes en rimpels. Dit resulteert in een stevige en elastische huid. Ook heeft het serum en licht oplichtend effect.


IMAGE MD - Restoring Youth Repair Crème with ADT Technology™


Sterk geconcentreerde nachtcrème met een mix van retinol, glycolzuur en vitamine C en E, dat de verouderde huid verjongt. De crème brengt de huid terug naar een jeugdige, stevige en stralende huid. Ook geschikt voor een huid met licht acne.


IMAGE MD - Restoring Daily Defense Moisturizer SPF 50


Lichtgewicht dagcrème met SPF50. Bevat antioxidanten en stamceltechnologie voor bescherming tegen vrije radicalen en DNA-schade. Daarbij geeft deze fantastisch geurende crème bescherming tegen UVA- & UVB-straling, infrarood en blauw licht.


Gebruik & tips:


  • In de ochtend reinig je de huid met het MD-restoring facial cleanser. Volg deze stap op met het MD-restoring youth serum. Bescherm de huid met MD-restoring daily defense moisturizer SPF 50.


  • In de avond reinig je het gezicht met de MD-restoring facial cleanser. Om de huidveroudering tegen te gaan wordt het MD-restoring youth serum aangeraden. Als laatste stap, om de huid te corrigeren, wordt geadviseerd het MD-restoring youth repair crème te gebruiken.


Mijn eigen ervaring?


Ik ben enorm enthousiast! IMAGE heeft mijn hart in 2015 al veroverd. Door jaren consequent gebruik van de producten ben ik volledig van het eczeem in mijn gezicht afgekomen, zijn mijn roodheden aanzienlijk minder vurig en ben ik van mijn hyperpigmentatie afgekomen. Ik ben dus al erg tevreden met mijn huid.

De MD lijn doet hier toch echt een schep bij boven op. Door het intensief gebruik van de kit straalt mijn huid nóg meer, het huidvolume is voller en hierdoor vallen de fijne lijntjes door het vele gebruik van mijn mimiek veel minder op! (Minder lachen is dus ook een anti-aging tip 😂)


Daarbij ben ik net als velen ook blij met een product die niet te ingewikkeld is en er toch snel resultaat kan worden geboekt. Ik ga lekker door met kuren en ik raad het je dan ook aan om de kit zeker voor de zomer in te zetten en te gaan beleven.


Gun jij jezelf die volle, gezonde én stralende huid? Ik help je op weg en blijf je daarnaast ondersteunen. Een persoonlijke intake plannen voor advies en informatie is altijd mogelijk!

Deze boek je hier.


"Want samen het pad naar jouw droomhuid bewandelen is veel leuker! "

Liefs! 💚


338 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven