Zoeken
  • Nadia Kool

Ontdek onze nieuwste hotstone massages

Wist je dat je niet alleen door voeding een detox kan ondergaan?

Daar zijn ze dan eindelijk. 64 basalt stenen om je te ontgiften, spieren te ontspannen en ultiem te relaxen door de warmte.

Voor welk doel onderga ik een hotstone behandeling?

De hotstone boost is bijzonder geschikt voor de tijd van het jaar!

De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Het effect is bijzonder effectief bij verzuurde en vermoeide spieren.


Hoe gaat de massage in zijn werking?

De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd. De vulkanische stenen bevatten een warmte van 45 graden. De stenen geven een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste.


Wat gebeurd er tijdens de behandeling?

Na een legging van de hotstones op het lichaam wordt je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Ook masseren wij mét de stenen! Dit is uniek binnen de reguliere norm.

Wij waarborgen altijd een holistische betekenis binnen onze behandelingen. Dat betekend dat het masseren met de stenen niet alleen werkzaam zijn op fysiek niveau, maar ook een weldaad zijn voor het mentale niveau. Zo biedt deze behandeling je een diepe relaxatie en ontgifting.


Onze conclusie?

Kortom; de hotstone massage draagt bij aan het zelf herstellend vermogen van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans. Een aanrader voor iedereen die wil ontdekken en dol is op warmte.


De hotstone massages zijn beschikbaar in de volgende tijden:


  • 40 minuten

  • 60 minuten

  • 75 minuten

ACTIE


Ter kennismaking ontvang je t/m maart 2020 een leuke korting op de hotstone behandeling van 60 minuten. Je geniet nu van deze ontgiftende massage met 25% korting.


€45,- i.p.v. €60,-


Je kunt hier je online afspraak inboeken.

Zie ik je gauw?


Liefs!
44 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven