Zoeken
  • Nadia Kool

Nieuws: leuk volgens local Nadia.

Leuk volgens local Nadia: ‘The Three Musketiers, erg gezellig zitten met de beste hamburgers van Hengelo’


Aangeboden door Miranda Nijland, 23 maart 2019.


De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Nadia Kool kwam van Neede naar Hengelo en deelt met ons haar favoriete hotspots. Misschien krijg jij er wel nieuwe ideeën door.Hotspots:


Metropool:

Samen met mijn vrienden ben ik vaak te vinden bij concerten en optredens.  Dit kan variëren van 'Legends of rock' tot 'Piña'. Ultieme ontspanning.


Paviljoen de Ontmoeting:

Lekker een wijntje drinken op een van mijn lievelingsplekjes in Hengelo. Wij kunnen hier heel

goed zo een hele zondagmiddag zitten. Maar natuurlijk zijn wij er ook te vinden als er bijvoorbeeld weer 'Bam festival' is.


Restaurant Hisar:

Ik ben een enorm fan van deze keuken. In het eerste jaar dat ik hier in het centrum woonde, was Hisar er een groot deel schuld aan dat ik 10kg ben aangekomen, haha. We zitten hier geregeld en bestellen bijna wekelijks. Heel verleidelijk om overal hapjes en drankjes te doen als je midden in het centrum woont.


Basic Fit Hengelo:

Hier ben ik 3 á 4 keer in de week te vinden. Ik ben met trainen erg op mijzelf, hier is Basic Fit super geschikt voor. Er is een fijne sfeer en na de verbouwing is er een ruimere indeling. P.s. door Basic Fit is er inmiddels ook weer 8 kg af, haha.


De Drie Musketiers:

De nachten die er hier gespendeerd zijn, zijn inmiddels niet meer te tellen. Lekker borrelen en dansen. Sinds kort hebben wij hier ook de keuken ontdekt. Erg gezellig zitten met de beste hamburgers van Hengelo. Aanrader!

Het originele artikel vind je hier.

23 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven