Zoeken
  • Nadia Kool

Nieuws: hartverwarmend, geef een glimlach cadeau.

Hartverwarmend: Nadia, Petra en Liesbeth geven een glimlach aan vrouwen met kanker


Aangeboden door Miranda Nijland, 30 januari 2019


Even niet ziek zijn, maar gewoon genieten en ontspannen. Dat is de bedoeling van de campagne ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better. Drie Hengelose onderneemsters doen mee met deze actie. Petra Kool, Liesbeth ten Voorde & Nadia Kool geven in februari graag ‘een glimlach cadeau’.Nadia Kool heeft genoeg redenen om mee te doen met deze actie. “Vrouwen met kanker verliezen vaak hun zelfvertrouwen door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen”, vertelt ze. “Het mooie van dit verwenmoment is dat je tijdens de behandeling het zelfvertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag meedoe.”

Misschien heb je al wel eens gehoord van de Stichting Look Good Feel Better. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze onder meer door het geven van workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland.


Nadia is speciaal voor deze actie een samenwerking aangegaan met Petra Kool van www.gelukswereld.com en Liesbeth ten Voorde van www.verrasjelief.nl om de dames die een behandeling ontvangen nog een toepasselijk geschenk mee te kunnen geven. “Voor mijn gevoel geven wij samen dan nét dat stukje extra.”

Hoe het precies in zijn werk gaat? Nadia geeft in de maand februari 5 vrouwen met kanker een gratis verwenmoment. Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via deze website. Ken jij iemand met kanker? Attendeer haar dan op deze actie. De actie gaat in vanaf Wereldkankerdag, 4 februari. “Ik vind dit een enorm mooi initiatief en ik ben dankbaar dat ik dit kan betekenen voor dames met kanker”, zegt Nadia.


Het originele artikel vind je hier.

10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven