Zoeken
  • Nadia Kool

Nieuws: Een hoog stress level? Twee acties speciaal voor jou.

Vaarwel stress, hiermee kom je helemaal tot rust.


Aangeboden door Skin Resolution, 22 oktober 2019


Ben jij ook gehaast en vlieg je van hot naar her? Misschien is het dan wel tijd voor een stuk ontspanning ook om wat meer bij jezelf te komen. Bij Skin Resolution kun je nu terecht voor holistische massages en energetische behandelingen. Daarnaast voor onder meer Shiatsu cosmetiek massages, Thaise voetmassages, Indiase hoofdmassage en Reiki behandelingen.

Skin Resolution onderscheidt zich door medische behandelingen met energetische behandelingen te bundelen. Eigenaresse Nadia Kool van de schoonheidssalon barst van de energie. Bijna twee jaar geleden begon ze met Skin Resolution en inmiddels heeft ze alweer een grote stap gezet: ze bundelt haar Beautyzone met oosterse componenten.


Kracht


De kracht van Skin Resolution ligt bij de expertise van huidverbetering met een medische affiniteit in combinatie met een ruim aanbod aan beauty-en ontspanningsbehandelingen. "Middels mijn grote interesse in energetische behandelingen, zijn er ook mogelijkheden om je huid en lichaam in een ander perspectief te benaderen. Zo kunnen wij nog gerichter en doeltreffender resultaat behalen voor jouw specifieke wens."


Vanuit haar innovatieve schoonheidssalon wil ze jou volledige rust kunnen aanbieden. "En ook ruimte in de zin van ontdekken wat bij jou past en wat jij op dat moment nodig hebt."


Acties


Om je stresslevel te verlagen en de kracht van Image Skincare in combinatie met ontspanning te ontdekken, heeft Skin Resolution twee leuke acties lopen tot 1 januari 2020. Bekijk ze hieronder!


Heb jij altijd al eens een medische behandeling van Image Skincare willen uitproberen? Dan is dit je kans. Geniet van de uitgebreide Reload-me gezichtsbehandeling om je huid klaar te maken voor de winter. Door het extra inzetten van de Jade roller zul je een diep moment van ontspanning ervaren. Na de behandeling zul je zien dat je frisse nieuwe huid weer in top-conditie is. Ben jij klaar voor de ultieme glow?

Alles over de Reload-me facial lees je hier.


Ben je toe aan een dieper moment van ontspanning en wil je graag ontdekken in de mogelijkheden van energetische behandelingen en diverse massages? Dan is deze voucher bestemd voor jou. Bij alle behandeling mag je verwachten dat er een intake en advies bij inbegrepen is. Dit maakt dat de behandeling duidelijk voor je is, ook wat je eventueel na een behandeling mag verwachten. Spannend? Stap laagdrempelig in, en kies bijvoorbeeld voor een Indiase hoofdhuid massage of stress-relief massage. Ik vertel je er graag alles over. Alles over de energetische behandelingen vind je hier.


Extra actie


Ben jij al in bezit van een van de drie holiday sets van Image Skincare? Een mooie kans om Image Skincare uit te proberen of je huid extra te verwennen in de wintermaanden.

De sets hebben maar liefst een korting van 35%!


Renewing Ritual holiday set De combinatie van hyaluronzuur, vitamine C en stamcellen pakken huidveroudering en het vochtbalans aan. Ga voor die glow! (€129,-)


Revitalize holiday set Vol met antioxidanten die de huid krachtig maken, stimuleren en voeden. Klaar voor die extra boost in de winter? (€99,-)


Beautysleep holiday set Ga voor deze heerlijke set en laat je huid herstellen terwijl je slaapt. Een complete set vol ontspanningsmomenten en hydratatie (€99,-)


Het originele artikel vind je hier.

39 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven