Zoeken
  • Nadia Kool

Nieuws: 5 tips om sprankelend en krachtig het nieuwe jaar te beginnen.

Investeer jij in 2020 in jezelf? Nadia Kool van Skin Resolution geeft ons 5 tips om krachtig en vooral sprankelend het nieuwe jaar in te komen!


- 1 Ontgift met de hotstone massage (actie!)

Je lichaam (en geest) kunnen na de feestdagen ongetwijfeld wel een detox gebruiken. Ook geef je jezelf kenbaar om lekker fris van start te gaan. Geniet van een hotstone massage om je lichaam en geest een handje te helpen. Voor beide is deze ontgiftende massage goed om je los te maken van het oude, afvalstoffen af te voeren en je spieren soepel te maken. Je zult merken dat je ontspannen, licht en rustgevend 2020 tegemoet gaat. Ben jij er klaar voor?- 2 Scrub en exfolieer

Jawel, ook onze huid is in 2020 een jaar verder met de tijd meegegaan. Hoog tijd om ons los te maken van dode huidcellen. Want wist je dat onze huid moeite heeft met werkstoffen opnemen en zich niet van haar mooiste kant kan laten zien als ze nog is ‘volgeplakt’ is met oude cellen? Niet voor niks is scrubben naast het gebruik van een goede zonnefactor hét anti-aging advies. Door de oude huid te verwijderen komt je frisse roze huid weer te voorschijn, activeer je de celdeling, verdwijnt de ‘verstikte’ en grauwe huidconditie en maak je haar glad en sterk! Het exfoliëren kan op talloze manieren, dagelijks met een zacht scrub deeltje een fruitzuur of enzym. Laat je adviseren bij de gratis intake en ontdek welke exfoliant het beste bij jou past om je huid te activeren en glad te maken.


- 3 De perfecte wenkbrauw

New you, new brows! Wist je dat je wenkbrauwen het eerste zijn waar mensen naar kijken? Onderzoek vertoont zelfs dat je met goede en volumineuze wenkbrauwen krachtig en zelfverzekerd overkomt. Handig voor die nieuwe baan of date toch? Bij een wenkbrauw behandeling kijken wij zorgvuldig welk model het beste bij je past. Zo shapen, waxen en verven wij nauwkeurig jouw perfecte wenkbrauw. Je ondergaat deze behandeling al voor €16,50.


- 4 Energize-me facial

Toepasselijk kan het niet. Kom maar op met al die energie. Deze facial is speciaal ontwikkeld om je huid te voorzien van de beste werkstoffen. Niet voor niets is dit de meest geboekte facial. Je geniet 60 minuten van een heerlijke gezichtsbehandeling, inclusief het waxen van de wenkbrauwen. Je ontdekt wat je huid nodig heeft en ervaart zelf een moment van rust en ontspanning. De producten van Image Skincare maken hun belofte waar, je gaat met direct resultaat naar huis. Ben jij klaar voor de ultieme glow?


- 5 Waxen

New year, new you? Klaar met al die scheerbeurten? Wij helpen je een handje. Wij zijn gespecialiseerd in het waxen van elk onderdeel van het lichaam. Zo onderga je in slechts 15 minuten al een wax behandeling van de gehele benen en ervaar je een brazilian wax in 30 minuten. Denk ook aan de oksels (hello sporters onder ons) en natuurlijk onze ongewenste haren in het gezicht. Geen irritaties meer, geen roodheden en 3 tot 5 weken een gladde huid. Pas je op? Het ontdekken van waxen is verslavend.

ACTIE

Speciaal voor de lezers geven wij een kennismakingskorting op de hotstone massage van 60 minuten. Je geniet nu van deze ontgiftende massage met 25% korting. (€45,- i.p.v. €60,-)


Aangezien onze agenda vlug gevuld is, is deze actie geldig t/m maart 2019.


Je kunt hier je online afspraak inboeken.


Liefs!

21 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven