Zoeken
  • Nadia Kool

Nieuw product! Waarom je Loveli aan je assortiment wil toevoegen.

"Vind je balans, dan weet je pas hoe mooi je huid écht is."

Ik ben zo blij om te vertellen dat Loveli aan ons assortiment is toegevoegd. Waarom springen wij een gat in de lucht met Loveli, en wat maakt Loveli nou zo bijzonder? Loveli is groot geworden door haar deodorants die hun slogan '100% troepvrij' volledig waarmaken. En dit is niet alles, eindelijk hebben wij ons natuurlijke product gevonden voor de rest van het lichaam. Namelijk de body oil, de body wash en de lipbalms.


Alvast een klein nieuwtje; nóg voor Sinterklaas komt Loveli met haar eerste body scrub op de markt. In mijn beleving maakt dit Loveli compleet. Wordt jij hier al net zo nieuwsgierig als mij van?

Loveli deodorants:Je ziet het goed, de deodorant zijn verkrijgbaar is 5 verschillende geuren, waarvan een ook voor de uiterst gevoelige huid geschikt is.


Wat maken de Loveli uniek in tegenstelling tot de reguliere deodorants?


Heel simpel, de deodorants zijn vrij van aluminium, siliconen, parfum en synthetische geur en kleurstoffen. Niet voor niks draagt Loveli haar slogan '100% troepvrij'. Loveli heeft aluminium (welke je huid afsluit en in de bloedbaan terecht komt) vervangen voor zuiveringszout. Het zuiveringszout gaat de bacterie tegen die ons vervelende zweetluchtje veroorzaakt. Dit maakt dat je zweetklieren niet onnodig worden geblokkeerd en dat je vrij kunt transpireren zonder 'luchtje'. Want zweten is goed! Weg met alle afvalstoffen. De basis van kokosolie zorgt er ook nog eens voor dat de huid van de oksels goed verzorgt blijft.


100% troepvrij! Verkrijgbaar in de geuren: Power of zen, Fresh cotton, Sweet orange, Appleblossom & Sensitive.
Prijs? De kleine deodorant bedraagt slechts: 7,99,- en de grote variant: 14,99,-

Loveli body verzorging:Stop! Geen agressieve ontvetters meer die je p.h. waarde in de war schoppen. Wat dan wel?

Loveli Honey Suckle body oil is op basis van plantaardige oliën. Deze vetzuren komen overheen met die van je eigen huid.


Voedt, verzorg en hydrateert je huid met zonnebloemolie, rijstkiemolie, amandel, avocado, een vleugje honing en kokokoliën. De toegevoegde vitamine E olie maakt dat de olie ook als antioxidant werkt. (Welke vrije radicalen tegen gaat!) De olie heeft een heerlijke geur en laat een beschermd laagje achter. Winter proof!


Loveli Sunny orange body wash bevat de fijnste etherische oliën. Sinaasappel, citroen en vanille maken samen een feestje onder de douche!


Geen irriterende ontvetter meer tijdens het wassen van je lichaam. De basis van kokosolie in combinatie met de 'foam dop' zorgen dat de wash lekker kan schuimen en toch neutraal blijft aan jouw huid. Win win!


100% troepvrij! Geen sodium laureth sulfate nodig! (De welbekende garagevloer ontvetter)
Prijs? De body oil en de body wash zijn beide slechts 14,99,-

Loveli lipbalms:


Peperkoek? Fruit oliën? Of heb je zin in een beetje gember en appel?


De loveli lipbalms zorgen in élk seizoen voor de beste verzorging en bescherming. Hoe werkt dit precies?


In mijn beleving onderscheidt Loveli zich om met de lipverzorging mee te draaien met de seizoenen. Jullie kennen dit fenomeen al bij Image Skincare. In mijn studie Chinese geneeskunde leren wij hoe belangrijk het is om mee te bewegen met de natuur.


Wat heeft Loveli gedaan? Heel simpel, in de herfst en winter bevatten de balms extra sheabutter en cacoa voor extra voeding en in de lente en zomer extra frambozen olie welke dient als natuurlijke UV filter en antioxidant.


Ik kan het niet laten om jullie de ingrediënten van dit seizoen te laten zien. Ze zijn zo leuk!


Herfst: appel, avocado, kers en sheabutter. Een hele warme zoete geur die de kleur van je lippen versterkt! Winter: kaneel, gember, kruidnagel en sheabutter. Peperkoek anyone? Heerlijke geur!

Original: arganolie en rijstkiem olie zorgen voor de hoge dosis vitamine E voor dagelijkse voeding en hydratatie.


Vrij van minerale oliën, paraffine en petroleum!
Kom van je paraffine verslaving af door je huid niet meer af te sluiten én oprecht te voeden. ZO heb je niet constant meer de drang om te 'smeren' en vragen je lippen niet telkens om meer!
Prijs? Een leuke meepakker van 5,99,-

Ben je overtuigd om Loveli te gaan gebruiken? Kom gerust langs om alle producten te testen en te ruiken!


Liefs, Nadia50 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven