Zoeken
  • Nadia Kool

Nieuws: Skin Resolution in hartje centrum van Hengelo.

Nadia van Skin Resolution: ‘Een mooie huid begint met een gezonde huid’


Aangeboden door Skin Resolution, 15 februari 2019.


Ze wist op school al wat ze wilde: een eigen praktijk voor huidverbetering en schoonheidsbehandelingen. En zie, de droom van Nadia Kool is uitgekomen, want eind 2017 opende ze haar eigen praktijk Skin Resolution midden in het centrum van Hengelo. “Het was een sprong in het diepe, maar wel op basis van gevoel en intuïtie.”Je vindt haar salon in hartje Hengelo, maar Nadia is zelf geen Hengelose. “Ik ben opgegroeid in Neede”, vertelt ze. “In 2017 ben ik naar Hengelo gekomen. Ik werkte toen nog fulltime in een huidkliniek. Ik heb voor dit pand gekozen omdat er ruimte genoeg was om hier mijn eigen salon te beginnen.” Haar salon zit boven Saluti Mode. “Doordat ik al snel bij Saluti een parttime baan kreeg, kon ik mijn eigen salon beginnen. Ik ben hen dan ook heel dankbaar.” Nadia vindt de sfeer in het Hengelose centrum gemoedelijk en fijn.


Altijd verder kijken

Nadia werkt vanuit de visie dat een gezonde huid (de buitenkant) in verbinding staat met jouw binnenkant, oftewel ze kijkt altijd verder. “Een mooie huid begint met een gezonde huid”, zegt ze. Volgens Nadia ligt de kracht van haar behandelingen in een combinatie van producten met een medische insteek met het kijken waar een huidprobleem vandaan komt.”
Als je Skin Resolution binnenloopt, voel je gelijk een sfeervolle en rustgevende sfeer. Die ambiance heeft alles te maken met werkwijze van Nadia. “Door mijn interesse in de alternatieve geneeswijze probeer ik altijd verder te kijken dan alleen een huid die zorg nodig heeft.” Heb jij klachten of heb jij het gevoel dat je lichaam in disbalans is? Of heb jij bijvoorbeeld stress of spanning in de spieren? Dan wil Nadia dat graag weten, want dan kan ze daar mee aan de slag. Het kan allemaal meespelen in hoe jij je voelt. Zo krijg je een behandeling op maat, in combinatie met een stuk ontspanning.


Elkaar ondersteunen

“Ik hoop de komende tijd met meer Hengelose ondernemers initiatieven te ontplooien en te kunnen samenwerken”, aldus Nadia. “Ik vind het belangrijk dat ondernemers in een dorp of stad elkaar ondersteunen.”

Ben jij er ook aan toe om je huid opnieuw te laten stralen en verbeteren? Aarzel niet om een vrijblijvende intake te boeken en laat je adviseren. Waar je ook tegen aan loopt, een droomhuid is volgens Nadia dichterbij dan je denkt!


Het originele artikel vind je hier.

26 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven