Peelings

Peelings

Say goodbye to your old skin.

Ben je klaar voor direct zichtbare huidverbetering? De peelings van Image Skincare werken op de levende, diepere huidlaag. Waardoor de celstructuur van je huid radicaal wordt verbeterd. Doormiddel van een chemisch proces in de huid raken de oude huidcellen los, waardoor er een nieuwe, zachte en gladde huid ontstaat. Er wordt letterlijke een oude huidlaag afgepeeld. Pigment, rimpels, acne en oneffenheden zullen worden verminderd. Ervaar zelf de verbluffende resultaten en ‘ontdek’ jouw jeugdige en stralende huid.

Voorafgaand aan de behandeling wordt er een intakegesprek ingepland waarin de wensen en verwachtingen kenbaar gemaakt worden. Aan de hand daarvan stellen we een behandelplan op. Bij deze behandeling is het belangrijk een speciaal ‘huiddieet’ te volgen om jouw huid optimaal te kunnen verbeteren. Dit huiddieet bestaat uit verschillende producten waarmee je thuis van te voren je huid alvast kunt voorbereiden op de peel en na de behandeling het herstelproces mee kan bevorderen.

Image Skincare peelings zijn de enige die individueel op maat kunnen worden afgestemd en zijn geschikt voor alle huidtypen. De basis van organische aloë vera zorgt ervoor dat wij uiterst zorgvuldig kunnen behandelen. De peeling geeft na 1 behandeling al zichtbaar resultaat. Wil je diepere huidproblemen aanspreken, dan adviseren wij de peelings in kuurverband.

Image Skincare beschikt over een breed assortiment aan peelings.

Acne lift

Heb je last van acne, ben je acne gevoelig, heb je een vette huid en/of verwijde poriën dan is de acne lift geschikt voor jou.


Een blend van AHA’s en BHA’s met ontstekingsremmende ingrediënten zorgen voor een effectieve behandeling voor alle gradaties van acne.

 

Wrinkle lift

Heb je last van huidveroudering, verslapping? Dan is de wrinkle lift geschikt voor jou. Een mix van 30% glycolzuur, gecombineerd met retinol zorgen ervoor dat fijne lijntjes en rimpels zichtbaar verminderen.

 

Perfection lift

Ben je opzoek naar snelle en effectieve vermindering van gevorderde huidveroudering, verslapping en een correctie van een onregelmatige huidteint? Dan is de Perfection lift geschikt voor jou. Deze krachtige blend van melkzuur, salicylzuur en resorcinol werkt effectief op de versteviging en anti-veroudering van de huid.

 

Let op! Deze peeling mag alleen ingezet worden na opbouw van meerdere peelings.

 

Lightening lift

Heb je last van pigmentatie of een ongelijkmatige teint dan is de lightening lift geschikt voor jou. Deze peeling is tevens mooi om in te zetten bij huiden die vatbaar zijn voor hyperpigmentatie. Denk hierbij aan pigmentvlekjes. 30% melkzuur gemengd met kojinezuur en een cocktail van oplichtende middelen zorgen ervoor dat alle vormen van pigmentatie verminderen.

 

Signature facelift

Heb je last van rosacea, een droge-/gedehydrateerde huid, een grauwe, gevoelige of een vermoeide huid? Dan is de signature facelift geschikt voor jou.


De hoge dosis vitamine C zal de huid verstevigen, het glycolzuur zorgt ervoor dat de huid wordt geexfolieerd en zachter wordt gemaakt. Daarnaast de cel vernieuwing versnellen. Deze peeling is de meest populaire binnen Image Skincare, na 1 behandeling zie je al direct verandering.