Massages

Massages

Relax tot the max

Ervaar de weldaad van ontspannende en stress verminderende massages. Lichamelijke klachten en stress kunnen ons leven flink beïnvloeden. Een massage helpt om lichaam en geest weer in balans te krijgen. Door het specifiek uitoefenen van diverse technieken, beïnvloeden wij het afvoeren van afvalstoffen en bevorderen de spierontspanning.

Massages werken helend voor spieren en gewrichten, verbeteren je immuunsysteem, doorbloeding en hebben een zeer groot ontgiftend en slaap bevorderend vermogen. Wist je dat een volledige lichaamsmassage gelijk staat aan 6 uur slaap? Kortom; een onmisbaar moment van opladen.

Stress relief massages

Deze traditionele massage zet zich in om stress en fysieke blokkades te verminderen. De behandeling waarborgt een diep moment van rust en aandacht. Het verrassende effect van deze massage is veelal direct te merken. Tijdens en na de massage kun je direct de gunstige, verkwikkende werking van je lichaam ervaren. Je voelt je na deze massage vrijer en lichter. Zo wordt er ook meer ruimte en rust in je hoofd gecreëerd.

De stress relief massage werkt op de spieren en op ons energiesysteem. De gewrichten ontspannen zich en stress, vermoeidheid en slapeloosheid worden bestreden. De massage zorgt voor vitale energie, helpt om gifstoffen af te voeren en activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop. De massage draagt ook bij aan verlichting van onze spierspanning en balanceert het fysieke lichaam, de emoties en de geest. De grote invloed van deze massage werkt gunstig tegen pijn- en spierklachten. Een mooie eerste kennismaking om de weldadige werking van massages te ervaren.

  • 30 minuten: rug, nek, schouders en- hoofdmassage.

 

  • 40 minuten: rug, nek schouders, hoofd en- achterkant benen.

 

  • 60 minuten: rug, nek, schouders, hoofd, achterkant benen in combinatie met een voeten drukpuntmassage.

 

  • 75 minuten: rug, nek, schouders, hoofd, achterkant en voorkant benen, armen, decolleté, in combinatie met een voeten drukpuntmassage. 

Aanbod stress relief massages

Hotstone massages NIEUW

Na een legging van de hotstones op het lichaam wordt je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Ook masseren wij mét de stenen! Dit is uniek binnen de reguliere norm. 

Wij waarborgen altijd een holistische betekenis binnen onze behandelingen. Dat betekend dat het masseren met de stenen niet alleen werkzaam op fysiek niveau, maar ook een weldaad zijn voor het mentale niveau. Zo biedt deze behandeling je een diepe relaxatie en ontgifting.

 

Kortom; onze hotstone massage draagt bij aan het zelf herstellend vermogen van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Aanbod hotstone massages

  • 40 minuten: rug, nek schouders, hoofd en- achterkant benen.

 

  • 60 minuten: rug, nek, schouders, hoofd, achterkant benen in combinatie met de hotstones op de voeten.
     

  • 75 minuten: rug, nek, schouders, hoofd, achterkant en voorkant benen, armen, decolleté, in combinatie met de hotstones op de voeten.

Wist je dat je niet alleen door voeding een detox kan ondergaan? 

 

64 basalt stenen liggen voor je klaar om je te ontgiften, spieren te ontspannen en ultiem te relaxen door de warmte.

De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Het effect is bijzonder effectief bij verzuurde en vermoeide spieren.

De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd. De vulkanische stenen bevatten een warmte van 45 graden. Ze geven een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste.