Manicure en pedicure

Manicure en pedicure

Happy hands and feets are the best

Hoelang is het geleden dat je een manicure of pedicure behandeling hebt ondergaan? Onze handen en voeten worden vaak ondergeschoven. Tijd voor verandering!
Wist je dat je handen op je gezicht na het meest zichtbare deel van je lichaam zijn en iedere dag bloot staan aan invloeden van buitenaf? Bovendien tonen je handen je ware leeftijd. Maar ook onze voeten beleven een hoop de gedurende dag. Weliswaar steunt ons hele lichaam op ze. Een klein beetje speciale aandacht is geen overbodige luxe voor je voeten.
Lees hieronder gauw verder hoe wij bij Skin Resolution je handen en voeten weer op haar best maken.

Manicure behandeling.

Handbadje, nagelriemen verzorgen, nagelplaat modelleren, nagel verwijderen van oneffenheden en velletjes, polijsten, massage met intensief verzorgende handlotion en nagelriem olie.

Spa-manicure incl. lakken.

Scrubben van de handen, handbadje, nagelriemen verzorgen, nagelplaat modelleren, nagel verwijderen van oneffenheden en velletjes, polijsten, massage met intensief verzorgende handlotion, nagels in de gewenste kleur lakken en afsluitend na verzorgen met nagelriem olie.

  • Manicures kunnen ook in combinatie met gellack worden geboekt.

Pedicure behandeling

Warm welkom met een kompres, wegsnijden van eelt en velletjes, nagelriemen verzorgen, nagels modelleren en glad frezen, massage met intensief verzorgende voetlotion en nagelriem olie.

Spa-pedicure incl. nagellak of gellack

Warm welkom met een kompres, scrubben van de voeten, wegsnijden van eelt en velletjes, nagelriemen verzorgen, nagels modelleren en glad frezen, nagels in de gewenste kleur lakken en een uitgebreide voet en beenmassage met rijke oliën en nagelriem olie. 

  • Actie! Wij hebben het gehele jaar een leuke actieprijs voor de pedicure behandeling i.c.m. gellack.