Holistische massages

Holistische massages

Just relax, I got your back.

Sta jij open voor een heel nieuw level? De holistische massage is geneeskrachtig voor het gehele lichaam en heeft een helend effect. Deze volledige lichaamsmassage, dat een subtiele energie-uitwisseling met zich mee brengt, richt zich niet alleen op de ontspanning van de spieren, maar ook op de geestelijke ontspanning. Bij een holistische massage wordt de mens als een geheel behandelt. Het verlicht op mentaal niveau stress en angst en helpt je bovendien om je bewuster te maken van je lichaam.

Er zijn speciale punten in je lichaam waar je emoties en spanningen opslaat. Deze krachtige massage techniek helpt om je bewust te worden van energieblokkades. Veelal komen er tijdens de massages emoties, herinneringen of gedachten naar boven. Om een stijgende lijn in je gezondheid te ervaren, is het van groot belang om deze gevoelens te herkennen, erkennen en te ervaren als deel van jezelf.

In onze ogen heeft een holistische massage een kort lijntje met mind fullness. Tegenwoordig worden wij ons bewuster van de invloed van onze gedachtegang. Door het ervaren van een holistische massage, stimuleer je op positieve manier vertrouwen, motivatie en vreugde. Er kan energie worden vrijgemaakt, die eerst werd verspild door spanning.

De gebruikte grepen zijn over het algemeen langzaam, ritmisch en meditatief. Handgrepen gericht op de spieren worden afgewisseld met schuddingen en ontspannende aanrakingen die met name gericht zijn op de energie. Wij integreren techniek met intuïtie en stemmen ons daarmee af op de energie van de ontvanger.

Aanbod holistische massages

Holistische massages 40 minuten.

massage van de rug, nek, schouders, hoofd en achterkant benen.


Holistische massages 60 minuten.

massage massage van de rug, nek, schouders, hoofd, achterkant benen en de voeten.


Holistische massages 75 minuten.

massage van de rug, nek, schouders, hoofd, achterkant en voorkant van de benen, voeten, armen en decolleté.