Facials 

Images

Skincare facials

Facials are workouts for your skin

Waar ben jij naar opzoek? Wij staan klaar voor de start om samen de weg naar jouw droomhuid te bewandelen. Je mag van ons verwachten dat wij naast het uitoefenen van huidverbeterende behandelingen en het opstellen van een behandelplan, je ook helpen met het samenstellen van een huiddieet voor thuis en nadien blijven coachen en ondersteunen.

De onderstaande facials van Image Skincare bieden voor elke huid een gerichte oplossing. Om ervoor te zorgen dat de huid in topconditie blijft is het belangrijk om de huid goed te onderhouden. Dit doe je onder andere door regelmatig intensieve behandelingen te ondergaan. De revolutionaire Image Skincare facials zijn in staat door toevoeging van onder andere actieve werkstoffen en fruitzuren, de huid optimale voeding, correctie en bescherming te bieden.

Elke persoonlijke wens is voor ons een ambitie om samen een doelgericht resultaat te behalen en het vertrouwen in de huid terug te winnen. Wil jij ook graag een zichtbaar, voelbaar en vooral gezonde huid? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking.

Explore-me facial.

Reload-me Facial.

Meet me facial.

Energize-me Facial.

Intake Facial.

Gratis

Middels deze korte facial kunnen wij jou vrijblijvend een intake, huidanalyse en advies aanbieden. Zo heb je de mogelijkheid om te ontdekken en een eerste indruk te ervaren voordat je een eventueel behandeltraject in gaat.

 

Meet-me Facial.

Inclusief producten voor een maand

Speciaal voor alle nieuwsgierigen en ontdekkers onder ons. Geniet van een Image Skincare facial incl. intake en de Image Festive Favorite kit. Deze kit is speciaal ontwikkeld om een MAAND lang Image Skincare producten uit te proberen. Sta versteld en ervaar hoe je in een korte tijd jouw gezonde en gladde huid creëert.

 

Explore-me facial

30 minuten ontdekken

De explore-me facial is ontwikkeld om in korte tijd een krachtige behandeling te ondergaan.
De facial is bijzonder geschikt als je weinig tijd hebt en toch graag in je huid wilt investeren. Middels intensieve producten bieden we een reiniging, dieptereiniging, masker en een volledige dagverzorging aan. 

 

Energize-me Facial.

60 minuten voor de perfecte glow inclusief epileren

Een gezonde stralende huid willen we toch allemaal? Geniet tijdens het energize-me uur van een heerlijke behandeling terwijl wij zorgen voor die perfecte glow. De facial bestaat uit een intake, dubbele reiniging, dieptereiniging, epileren, een korte massage, masker en een volledige dag verzorging

 

Reload-me Facial.

75 minuten opladen inclusief epileren en massage

Geniet en ontspan terwijl je huid zich oplaad. De facial is speciaal ingericht om te ontstressen en bij te tanken. Ondertussen wordt er voor gezorgd dat jouw huid zich activeert en vernieuwd. Een prachtige win-win behandeling. De uitgebreide facial bestaat uit een intake, dubbele reiniging, dieptereiniging, epileren, een intensieve massage, masker incl. intensiveren met de Jade roller en een volledige dagverzorging. 

 

Acne Facial.

Onze acne gespecialiseerde facial is geschikt voor huiden met overmatig talg, ontstekingen en een doffe teint. Middels deze facial bestrijden wij alle soorten acne door middel van fruitzuren en antibacteriële werkstoffen.

 

45 minuten reinigen en zuiveren

Informatie.

  • Ook bijzonder geschikt voor de man.

  • Alle facials worden afgestemd op jouw unieke huidtype.

  • Altijd extra servicetijd bij elke facial.


 

Behandelingen uitbreiden en intensiveren is altijd mogelijk.

ORMEDIC

Onze biologische productlijn speciaal voor huiden met irritaties, stress, gevoeligheid, disbalans, zwangere vrouwen en erg mooi als instap-huidregime.

VITAL C

Onze anti-oxidant productlijn speciaal voor huiden met roodheden, rosacea, couperose, zonschade, droogte en dehydratatie.

AGELESS

Onze anti-aging productlijn speciaal voor huiden met fijne lijntjes, verslapping, doffe en grauwe teint, vermoeidheid, rokers en droogte.

ILUMA

Onze anti-pigmentatie productlijn speciaal voor huiden met hyperpigmentatie, pigmentvlekjes, vermoeidheid, eerste tekenen van huidverslapping en een onregelmatige teint.